Vrhunska stomatologija mora biti bezbolna

Vrhunska stomatologija mora biti bezbolna

O nama

Stomatološka poliklinika Apolonija je poliklinika za ortodonciju, protetiku te dijagnostiku i rehabilitaciju zuba, usta i cijelog žvačnog sustava.

Osnovana je na četrdesetogodišnjoj tradiciji privatne prakse, primjeni najsuvremenije tehnologije i na kontinuiranom usavršavanju svih grana stomatologije. Jedna je od najstarijih privatnih zagrebačkih poliklinika, nastala kao nadgradnja tradicionalne zagrebačke obiteljske Zubne ordinacije dr. Mire Jukić Lauc u Zagrebu u Ilici 19. kojoj je prethodio višegodišnji rad u klinikama Švicarske i Njemačke.

Usluge

Ortodontski aparatići za zube

Cjelovita terapija žvačnog sustava

Liječenja zuba i bolova u čeljusnom zglobu

Keramičke i cirkonske krunice

Zubni implantati

Estetski tretmani

Veneers ljuskice, Lumineers ljuskice

Regenerativna terapija

Izbjeljivanje zubi

Depigmentacija zuba

Parodontološka terapija

Saznajte više...

Prvi pregled

Prvi pregledi obično traju do 30 minuta pa je stoga potrebno prethodno se naručiti na broj +385 1 4883 800.

Na prvom pregledu dobit ćete informacije o stanju zuba, čeljusti, čeljusnih zglobova, desni i sluznice, žvačnih mišića te ortodontsko mišljenje.

Predložit ćemo Vam plan kako bismo postigli zajedničke ciljeve:

– zdrava usta i zube
– funkcionalni žvačni sustav i
– lijepi osmijeh.

Cijena prvog pregleda iznosi 100 kn, a specijalističkog pregleda 300 kn.

Doc .dr. sc. Tomislav Lauc izabran je među najbolje stomatologe u Hrvatskoj.

LIKE-1sPicture2

Klinički rezultati i liječenje zasnovano na dokazima

Više tisuća ortodontskih terapija, više tisuća postavljenih implantata, deseci tisuća protetskih radova

Edukacija na europskim i američkim sveučilištima i centrima

Članovi i dužnosnici vodećih hrvatskih i svjetskih asocijacija

Međunarodni i domaći certifikati, kliničke i znanstvene nagrade

Naše stručne i znanstvene publikacije, knjige, časopisi i radovi

Organizacija međunarodnih i domaćih stručnih skupova

Saznajte više...

cert21

Internet je preplavljen različitim stranicama, a tržište ordinacijama koje nude najbolju uslugu, najkvalitetnije materijale, najljubaznije osoblje i vrhunsku stomatologiju. Svima je jasno da to nije baš uvijek tako. Privučeni umjetnim blještavilom, slatkim riječima i niskim cijenama pacijenti su često žrtve marketinga. Nažalost, mi u Apoloniji to dobro znamo jer neuspjeli stomatološki protetski radovi, dugogodišnje ortodontske terapije bez zadovoljavajućih rezultata i bolni i nesretni pacijenti potom odlaze ozbiljnim i stručnim doktorima i ustanovama.

Mi ne radimo dentalni turizam. Ne radimo “s turistima” koji se dovode s autobusima. Ne radimo masovnu proizvodnju zuba. Nismo tvornica niti “fabrika” i nikada to nećemo biti. Ne želimo raditi onako kako rade stomatološki centri i studiji s čijih se stranica smiješe grupe najboljih doktora bez životopisa. Ne garantiramo sve u 7 dana. Ne nudimo najjeftiniju uslugu i ne želimo da nas pacijenti biraju jer smo jeftiniji. Ne želimo varati pacijente. Nećemo uvjeriti pacijenta da mu treba zahvat koji mu ne treba. Ne radimo overtreatment. Mi ne sramotimo našu profesiju.

Naša misija su pacijenti i struka, a ne zarada. Nama stomatologija nije “biznis”, mi živimo ono čime se bavimo.

Naš je pristup tzv. boutique stomatologija s individualnim pristupom svakom pacijentu. Stomatološki tretmani se planiraju prema protokolima vodećih europskih i svjetskih stručnih društava, a svaka se faza više puta provjerava, kao kod satova iz švicarskih manufaktura.

Zbog toga nam povjerenje poklanjaju oni koji traže kvalitetu. Ne postavljamo slike brojnih vodećih i poznatih umjetnika, znanstvenika, državnika, političara, diplomata i poslovnih ljudi koji su naši pacijenti. Čuvamo njihovu kao i svačiju anonimnost i povjerenje. Povjerenje nam poklanjaju oni koji traže najviše. Roditelji za svoju djecu, odgovorni za svoje zdravlje, oni koji su konačno donijeli odluku, oni koji brinu, oni koji nisu vodili dovoljno brige o sebi i oni koji su u strahu. Mi smo ovdje za njih.

To je 40 godišnja obiteljska tradicija jedne od vodećih zagrebačkih i hrvatskih stomatoloških ustanova postavila pred nas.