Vrhunska stomatologija mora biti bezbolna

Vrhunska stomatologija mora bit brezbolna

O nas

Stomatološka poliklinika Apolonija je poliklinika za ortodontijo, protetiko ter diagnostiko in rehabilitacijo zob, ust in celotnega žvekalnega sistema.

Utemeljena je na štiridesetletni tradiciji zasebne ambulante, uporabi najsodobnejše tehnologije in na kontinuiranem izpopolnjevanju vseh vej zobozdravstva. Sodi med najstarejše zasebne zagrebške poliklinike ter je nastala kot nadgradnja tradicionalne zagrebške družinske Zobne ordinacije dr. Mire Jukić Lauc v Zagrebu na Ilici 19, ki je je pred tem več let delala v švicarskih in nemških klinikah.

Storitve

Ortodontski aparati

Celovita terapija žvekalnega sistema

Zdravljenje bolečih zob in čeljustnega sklepa

Keramične in cirkonijeve krone

Implantati

Estetski tretmaji

Veneers, Lumineers

Regenerativna terapija

Beljenje zob

Depigmentacija zob

Parodontološka terapija

 

Više...

Prvi pregled

Prvi pregledi običajno trajajo do 30 minut, zato se je treba predhodno naročiti na telefonsko številko +385 1 4883 800.

Na prvem pregledu boste dobili informacije o stanju zob, čeljusti, čeljustnih sklepov, dlesni in sluznice, žvekalnih mišic, te ortodontsko mišljenje.

Predlagali Vam bomo načrt za doseganje skupnih ciljev:

– zdrava usta in zobje
– funkcionalni žvekalni sistem in
– lep nasmeh.

Cena prvega pregleda znaša 100 HRK, specialističnega pregleda pa 300 HRK.

Doc .dr. sc. Tomislav Lauc je uvrščen med najboljše zobozdravnike na Hrvaškem.

LIKE-1sPicture2

Klinični rezultati in zdravljenje, utemeljeno na dokazih

Več tisoč ortodontskih terapij, več tisoč vstavljenih implantatov, več deset tisoč protetičnih del

Izobraževanje na evropskih in ameriških univerzah in centrih

Člani in državniki vodilnih hrvaških in svetovnih združenj

Mednarodni in domači certifikati, klinične in znanstvene nagrade

Naše strokovne in znanstvene publikacije, knjige, revije in dela

Organizacija mednarodnih in domačih strokovnih srečanj

Saznajte više...

cert21

Internet je preplavljen z različnimi spletnimi stranmi, trg pa z ordinacijami, ki nudijo najboljše storitve, najkakovostnejše materiale, najbolj prijazno osebje in vrhunsko zobozdravstvo. Vsem je jasno, da to ni vedno tako. Pacienti, ki jih pritegnejo umetni blišč, sladke besede in nizke cene, so pogosto žrtve marketinga. Žal mi v Apoloniji to dobro vemo, saj po neuspelih stomatoloških protetičnih delih, dolgoletnih ortodontskih terapijah brez zadovoljivih rezultatov nesrečni pacienti z bolečinami poiščejo pomoč pri resnih in strokovnih zdravnikih in ustanovah.

Mi se ne gremo dentalnega turizma. Ne delamo ”s turisti”, ki prihajajo skupinsko z avtobusi. Ne ukvarjamo se z masovno proizvodnjo zob. Nismo tovarna niti ”fabrika” in to tudi nikoli ne bomo. Ne želimo delati tako kot zobozdravstveni centri in studii s spletnimi stranmi, s katerih se smejijo skupine najboljših zobozdravnikov brez življenjepisov. Ne obljubljamo vsega v 7 dneh. Ne nudimo najcenejše storitve in ne želimo, da nas pacienti izberejo, ker smo najbolj poceni. Pacientov ne želimo goljufati. Pacienta ne bomo prepričali, da potrebuje poseg, ki ga v resnici ne potrebuje. Ne delamo overtreatment. Mi ne sramotimo naše profesije.

Naše poslanstvo so pacienti in stroka ne pa zaslužek. Za nas zobozdravstvo ni ”biznis”, naš poklic je naše življenje.

Naš pristop je t.i. boutique stomatologija z individualnim pristopom do vsakega pacienta. Zobozdravstveni tretmaji se načrtujejo v skladu s protokoli vodilnih evropskih in svetovnih strokovnih društev, vsaka faza pa se večkrat preverja, kot pri urah iz švicarskih manufaktur.

Zaradi tega nam zaupajo tisti, ki želijo zlasti kakovost. Ne objavljamo fotografij številnih vodilnih in znanih umetnikov, znanstvenikov, državnikov, politikov, diplomatov in poslovnih ljudi, ki so naši pacienti. Varujemo njihovo, kot tudi vsakršno, anonimnost in zaupanje. Zaupajo nam tisti, ki želijo največ. Starši za svoje otroke, odgovorni za svoje zdravje, tisti, ki so končno sprejeli odločitev, tisti, ki skrbijo, tisti, ki niso dovolj skrbeli zase in tisti, ki jih je strah. Mi smo tukaj za njih.

Vse to nam nalaga 40-letna družinska tradicija ene od vodilnih zagrebških in hrvaških stomatoloških ustanov.