U poliklinici Apolonija opredijelili smo se za uvođenje međunarodne norme ISO 9001:2008 i 14001:2004. Ove norme reguliraju upravljanje procesima dentalnih usluga i zaštitom okoliša.
Profesionalni pristup temelji se na etičnosti, ljubaznosti prema pacijentima te kvalitetom pruženih stomatoloških usluga. Nastojimo da nam prioritet bude zadovoljan pacijent. Zadovoljstvo pacijenata provjerava se pomoću anketnih upitnika. Posebnu važnost posvećujemo kontinuiranom ulaganju u znanje, edukaciju i pohađanje strukovnih seminara i znanstvenih skupova.
Jedan od naših ciljeva je da našim pacijentima pružimo kvalitetnu uslugu po svjetskim standardima i prihvatljivim cijenama. U obavljanju naših usluga koristimo i najsuvremeniju stomatološku opremu koja ispunjava najviše strukovne standarde.
Primjenjujući normu ISO 14001:2004 sustavno upravljamo procesima koji se odnose na okoliš. Poslovna politika Poliklinike promiče suvremene standarde zaštite okoliša i ispunjava zakonske obveze zbrinjavanja medicinskog otpada. Primjenom  Integriranog sustava upravljanja uspostavljena je nova razina upravljanja Poliklinikom kojom dobivaju sve zainteresirane strane: pacijent, zaposlenici i društvo.